Jdi na obsah Jdi na menu
 


Případ Mary-Kate Olsen její fanoušky šokoval! Proč právě ona? Je přece tak krásná, sladká, vždycky byla štíhlá, takže se na diety mohla klidně vykašlat, tak jak se mohlo to věčně usměvavé Olsenovic dvojče změnit ve vyhublou trosku s vystouplými žebry a uštvaným výrazem raněného zvířatka? Jednoduše! Její život byl totiž jeden velký stres! Od rána do večera ji totiž obklopovala spousta lidí a každý po ní něco chtěl - fotky, rozhovory, podpisy nebo si na ni jenom sáhnout. A k tomu všemu se musí od rána do večera usmívat, aby nebrala svým fanouškům iluze, protože o zamračenou hvězdu přece nikdo nestojí. Stres, maximální vytížení a minimum odpočinku přispělo k tomu, že Mary-Kate nezvládala ani dát si jedno teplé jídlo za den. Později jí jídlo už nescházelo vůbec a Mary-Kate v poslední fázi pila už jen litry kávy a vody. Chybějící energie ale Mary-Kate bránila v tom, aby stíhala vražedné termíny, rozhovory, autogramiády, a netrvalo dlouho a na kost vyhublá herečka se zhroutila. Její umístění v ústavu a odborná péče spojená s psychoteraií byly jednou možností, jak ji zachránit a znovu vrátit do normálního života. "Mary-Kate už je v pořádku. Odpočinula si, přibrala a zase se cítí skvěle!" tvrdila Ashley novinářům v okamžiku, kdy její sestra opouštěla ústav soukromým letadlem, aby se její fotky nedostaly na veřejnost.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How to basis Google

(DavidForgo, 25. 12. 2022 18:36)

That means you'll lead some fresh features and have access to additional channels where you can win visibility, without having to modify import of some elaborate, vade-mecum migration process. https://googlec5.com

Natural Ways to Farther down Blood Pressure

(ASwocaimaemamb, 8. 10. 2018 22:55)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-femme-prix-france/

woow

(mima, 23. 2. 2009 18:26)

wooooooow